Alla priser inkluderar moms. Golf 3000 AB reserverar sig för prisändringar, slutförsäljning och eventuella faktafel som kan finnas på vår sida eller i våra annonser. Vi reserverar oss även för att de produktbilder vi visar på vår sida inte alltid stämmer överens med produkten. Om du efter beställning ej erhåller en orderbekräftelse ber vi dig kontakta vår kundtjänst för att bekräfta att din beställning mottagits.

Frakt- & betalsätt:

Golf 3000 använder sig av enhetsfrakt. Detta innebär, exempelvis, att oavsett om du beställer en eller tio produkter är fraktkostnaden densamma.

· Hämta i Butik - Inga avgifter tillkommer om du väljer att hämta och betala i någon av våra butiker. Du kan betala kontant och med de vanligaste kreditkorten, bland annat VISA, MasterCard/EuroCard.
Vid förbetalda ordrar, eller ordrar som ska betalas med faktura eller delbetalning, krävs uppvisande av beställarens legitimation vid uthämtning.


· Postförskott
- När du väljer att betala mot postförskott tillkommer en avgift på 50 kr. Postförskottsavgiften läggs på fraktpriset.

· Bank/Kreditkort - Vi accepterar VISA och MasterCard/EuroCard. Fyll i ditt kortnummer och kortets giltighetstid, samt kortets CVV2/CVC-kod. Pengarna dras direkt från ditt konto i samband med att du godkänner transaktionen. All information rörande transaktioner skickas via SSL (Secure Sockets Layer) och är krypterade, dvs. mycket säkra. Vi tar emot de vanligaste svenska betalkorten, dock ej Maestro eller VISA Electron.

Har du problem med betalningen, kontakta Golf 3000 ABs kundtjänst.

Vår samarbetspartner för kort- och direktbetalning är payson.se.

 · Faktura - Vi erbjuder i samarbete med Payson fakturering till privatpersoner och företag, med betalningsvillkor 14 dagar. En faktura följer med i paketet och du betalar enkelt till BankGiro eller PlusGiro.
Leverans mot faktura sker enbart till folkbokförd (privatpersoner) eller registrerad (företag) adress. Kreditgränsen är flytande och beräknas innan köpet avslutas. Högsta kreditgränsen som medges är 50 000 kr både för privatpersoner och företag.

Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Då kommer du få en kopia på kreditupplysningen per post. Om du väljer att hämta ut varan i butik tillkommer 20 kr i hanteringsavgift (gäller endast direktbetalning och fakturering).

Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med 50 kr, samt dröjsmålsränta med 24% + gällande referensrä.nta. Vid frågor rörande påminnelseavgift/räntor, kontakta Payson.

produktgaranti:

Golf 3000 AB lämnar 1 års fabriksgaranti på alla varor om inget annat anges. På begagnade varor och demo-produkter lämnas 6 månaders garanti. Garantin innebär att vi byter ut eller reparerar trasig produkt inom 1 år (6 månader för begagnade och demoprodukter) om produkten ej skadats av handhavandefel. Golf 3000 AB lämnar inga ytterligare garantier utöver den av tillverkaren specificerade. För s.k. DOA (Dead on Arrival)-ärenden krävs det alltid att enheten är komplett i kartong samt att felet kan konstateras på plats.

Om du vill returnera en trasig produkt, kontakta kundtjänst via mail eller telefon för utförlig returinformation. Golf 3000 AB står för din returfrakt genom att skicka ut en fraktsedel. Golf 3000 AB ersätter inte andra fraktkostnader.Om din vara anländer i skadat skick måste detta reklameras inom sju dagar från det att den hämtats ut. 
 

Ångerrätt:

Som konsument (privatperson) har du 14 dagars ångerrätt från det att du har tagit emot en vara vi har skickat till dig. Ångerrätten regleras i Distans- och hemförsäljningslagen (2005:59). Enligt 4 § i denna lag gäller inte ångerrätten distansavtal om bland annat:

· En tjänst och fullgörandet har påbörjats med konsumentens samtycke under ångerfristen, till exempel abonnemang.
· En vara som på grund av sin beskaffenhet inte kan återlämnas eller som snabbt kan försämras eller bli för gammal.

Ångerrätt gäller inte företag, samt endast om varan med originalförpackning är i väsentligen oförändrat skick. Detta innebär att produkten skall kunna säljas som ny till nästkommande kund, utan att denne reagerar på att produkten ser använd ut. Du står för returfrakten vid åberopande av ångerrätt. För att undvika problem när du vill utnyttja ångerrätten, tag kontakt med kundtjänst innan du skickar tillbaka varor. 

Ångerrätten omfattar inte varor som inhandlas i våra butiker, du har dock sju dagars öppet köp på plomberade produkter.

Vid åberopande av ångerrätt:
· Meddela Golf 3000 ABs kundtjänst inom 14 dagar från det att du har mottagit beställningen eller del av den att du avser utöva din ångerrätt.
· Returnera varan, i produktkartongen med det avsedda inneremballaget snarast efter att du meddelat oss om att avtalet frånträds. 
· Bifoga kontouppgifter för återbetalning. Återbetalning sker inom 30dagar från det att varan mottagits av oss. 
· Enbart returer skickade med Posten som speditör kan mottas, ej försändelser skickade via UPS, DHL mfl.

Adress för retur av brev/postpaket & företagspaket är: 

Golf 3000 AB
Landskronavägn 14
252 32 HELSINGBORG 

 

· Varan ska vara komplett. Detta innebär att alla tillbehör (bruksanvisning, batterier etc) ska finnas med i returen.

Golf 3000 AB förbehåller sig rätten att debitera självkostnadspris för de saknade delarna i de fall returen ej är komplett. Golf 3000 AB löser ej ut paket mot postförskott. Ej uthämtad försändelse betraktas inte som utnyttjande av ångerrätten. 
 

Reklamation:

Du har som kund 3 års reklamationsrätt, för att kunna reklamera ett fel måste du göra detta inom skälig tid från det att du upptäckt felet.Du måste även kunna styrka ditt köp vid en reklamation, vi rekommenderar bifogande av kvitto eller följesedel.

 Golf 3000 AB provar alla inlämnade produkter. Visar det sig att det är ett fel som inte täcks av garanti eller reklamationsrätt alternativt om produkten är felfri debiteras kunden från 300 kr för Golf 3000 ABs arbete. Avgiften kan komma att bli avsevärt högre om felet upptäcks av en certifierad servicefirma. För att undvika onödiga reklamationer hänvisar vi till tillverkarens eller generalagentens supportnummer. 

Vid eventuell tvist följer Golf 3000 AB ARN:s rekommendationer.
 

Outlösta försändelser:

Försändelser som ej lösts ut debiteras en expeditionsavgift om 175 kr för brevpostförskott/postpaket eller 500 kr för hem-/företagspaket.
 

Avbeställning av produkt:

Så länge produkten ej har hunnit paketeras går det bra att avbeställa dina varor. Om du vill avbeställa en ickeförbetald order gör du det lättast direkt på vår hemsida.

Du kan också avbeställa genom att du skickar ett mail till info@golf3000.se och anger vad du vill avbeställa samt ditt ordernummer.
För att underlätta för kundtjänst, skriv "Avbeställning" i subject-/ämnesraden. Du får alltid ett svar om din avbeställning godkänns. Får du inget svar, kontakta kundtjänst på telefon 042-283838.
Vid eventuell leveransförsening har du möjlighet att avbeställa din order om föreslagen leveranstid ej godtas. Summan återbetalas inom maximalt 20 dagar, vanligtvis inom 2 -5 arbetsdagar.

 

Åldersgräns:

Om du är under 18 år måste din målsman godkänna beställningen.
 

Sekretesspolicy:

Informationen du lämnar om dig själv används endast internt. Inga uppgifter om dig kommer föras vidare till tredje part. Du har rätt att efter begäran få ta del av de personuppgifter som finns registrerade om dig. Om de är felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta har du rätt att begära att uppgifterna skall rättas eller raderas.
 

Force Majeure:

I händelse av krig, naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighetsbeslut, uteblivna leveranser från underleverantörer, fördyrande omständigheter, samt därmed jämförbar händelse utanför vår kontroll vilken ej skäligen kunnat förutses och påverkar ingångna avtal och utfästelser från Golf 3000 ABs sida, som gör att Golf 3000 AB ej kan hålla nämnda avtal/utfästelser, skall utgöra grund till att Golf 3000 AB befrias från sina förpliktelser att fullgöra nämnda avtal.